Stomatologie Oradea

Stomatologie Oradea

Mentinerea unei danturi sanatoase este extrem de importanta. Aceasta deoarece problemele stomatologice nu se rezuma doar la cavitatea bucala, ci pot conduce la diverse alte afectiuni interne care ar putea fi evitate prin mentinerea unei igiene orale impecabile si prin frecventarea cabinetului stomatologic o data la 6 luni pentru un control de rutina.

Astfel, o igiena orala incorecta, combinata cu o alimentatie problematica (bogata in sucuri si dulciuri, printre altele), poate conduce nu doar la banalele carii, dar si la parodontoza, diabet, endocardita, probleme pulmonare, pierderea memoriei (din cauza inflamarii tesuturilor prin infectii gingivale) si chiar dificultati in conceperea unui copil.

Stomatologie in Oradea

De multe ori, insa, oricat de multa grija am manifesta fata de acest aspect, genele ne joaca feste, asa ca suntem nevoiti sa mergem mai des decat ne-am dori la stomatolog. In acest sens, este indicat sa apelam la serviciile unui cabinet/clinica specializat/a, dotat cu aparatura performanta, si care sa ne ofere servicii de specialitate de inalta calitate.

Cu toate ca piata serviciilor medicale in domeniul stomatologic s-a diversificat enorm in ultimii ani, este important sa avem acces oricand la servicii medicale de calitate. Acest lucru este extrem de important, intrucat ne permite nu doar sa tratam afectiunea, dar si sa gestionam cauzele si sa prevenim reaparitia lor. De asemenea, posibilitatea de a efectua cat mai multe teste si investigatii pentru a elucida cauzele producerii unor afectiuni, ne va scuti de tratamente inutile si costisitoare.

Stomatologie Oradea - servicii profesioniste

In Oradea puteti beneficia de astfel de servicii stomatologice de inalta calitate la Clinica Dr. Spinu Alexandru. Dupa specializarea in chirurgie dento-alveolara, Dr. Alexandru Spinu va invita la clinica sa, unde a reunit o echipa de profesionisti care va sta la dispozitie cu servicii stomatologice de inalta calitate.

Stomatologie Oradea. Puteti apela la clinica Dr. Spinu Alexandru pentru tratarea unor afectiuni de chirurgie orala si piezo-chirurgie, parodontologie, implantologie, protetica, etc. Astfel, puteti beneficia de diverse tipuri de extractii, rezectii apicale, plastie oro-sinusala, Sinus Lifting extern si intern, Hpise, Dask, lucrari atraumatice asupra tesutului osos, fara lezarea tesuturilor moi, tratamente parodontale diverse (tratamentul pungilor si furcatiilor parodontale, grefe, chirurgie regenerativa, alungirea chirurgicala a conturului gingival), implante dentare si augmentari osoase (implant de os).

Toate interventiile se realizeaza cu aparatura extrem de performanta. De pilda, interventiile de chirurgie orala se realizeaza cu Fiziodispenser NSK(Japonia) si W&H(Austria), in timp ce interventiile de piezo-chirurgie (chirurgie atraumatica prin care se taie tesutul osos fara afectarea integritatii si functionalitatii ulterioare a acestuia) se realizeaza cu setul de anse Satelec montate in unitatea cu ultrasunete. In cazul implantului dentar, se utilizeaza cele mai noi materiale si tehnici pentru a oferi pacientilor tratamentul adecvat de care au nevoie. De asemenea, in vederea alegerii unui curs de tratament eficient pentru pacient, la clinica Dr. Spinu medicii vor discuta cu pacientul pentru a afla istoricul sau medical si care sunt elementele care pot fi piedici intr-un viitor tratament.

Va recomandam sa apelati cu incredere la serviciile stomatologice de la Clinica Dr. Spinu Alexandru. Veti gasi aici medici profesionisti, gata sa va asculte si sa va ofere cel mai potrivit tratament pentru problemele dumneavoastra dentare. Veti beneficia nu numai de tratament, dar si de atentie, de aparatura performanta si de un raport calitate-pret in favoarea pacientului.