chirurg stomatolog oradea

Chirurg stomatolog Oradea

Chirurgia stomatologica a dobandit noi valente in ultimii ani, avand in vedere ca tot mai multi medici stomatologi se specializeaza in acest tip de chirurgie, din dorinta de a oferi pacientilor servicii complete si performante in domeniu.

Desi majoritatea suntem obisnuiti sa beneficiem de serviciile unui dentist, in numeroase cazuri este mai bine sa apelam la cele ale unui chirurg stomatolog. Diferenta intre cei doi rezida in complexitatea procedurilor efectuate si a solutiilor aplicate in diverse situatii, toate derivate din experienta de lucru a celor doi, dobandita diferit.

Chirurg stomatolog in Oradea

In cazul in care aveti o afectiune stomatologica destul de grava (si nu doar o banala plomba) este recomandat sa apelati la un chirurg stomatolog. De cele mai multe ori, un chirurg stomatolog va poate oferi mai multe solutii la aceeasi problema, va poate indruma spre o serie de investigatii care sa va ajute si sa reveleze mai usor afectiunea pe care o aveti si care sa va scuteasca de tratarea in mod repetat a unor simptome, fara a elimina din start cauzele respectivelor simptome. Un exemplu ar fi tratarea repetata a unui dinte devitalizat prin aplicarea de plombe care reduc foarte mult din peretii acestuia, cand o solutie foarte buna ar putea fi realizarea unui coroane din material metalic/metalo-ceramic/ceramic.

Chirurg stomatolog Oradea – servicii profesioniste

In acest sens, la clinica Dr. Spinu din Oradea, puteti beneficia de servicii de calitate, la standarde ridicate, in conditii de maxima igiena si confort, la preturi rezonabile.

Chirurg stomatolog Oradea. Dr. Alexandru Spinu are o bogata experienta in domeniul chirurgiei dento-alveolare, dobandita ca medic specialist in cadrul Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala din Timisoara. Ulterior, la clinica din Oradea, acesta va sta la dispozitie tuturor celor interesati de tratamentul diverselor afectiuni apartinand acestei specialitati.

Astfel, in cadrul clinicii Dr. Spinu puteti beneficia de extractia molarului de minte inclus, semininclus sau erupt (aceasta fiind o procedura de rutina in cadrul clinicii), de expunerea chirurgicala a unui canin inclus in vederea redresarii ortodontice, de rezectia apicala cu obturatia retrograda cu MTA, dupa prepararea retrograda cu ansele Satelec, de plastie comunicare oro-sinusala, Sinus Lifting Extern, Intern, Hpise, Dask, etc.

Toate aceste interventii, si multe altele, sunt realizate cu aparatura de inalta calitate precum Fiziodispenser NSK(Japonia) si W&H(Austria), Piezotome II LED Satelec (Franta), utilizat in interventiile delicate, sau instrumentar de inalta clasa Hu-Friedy (SUA).

De asemenea, in ceea ce priveste extractiile chirurgicale, acestea se efectueaza in conditii de camp steril, cu mentinerea asepsiei campului operator in mod obligatoriu, si cu timp de lucru redus.

Chirurg stomatolog Oradea. Tot la clinica Dr. Spinu puteti beneficia de operatii de piezochirurgie. Acest nou tip de chirurgie consta in efectuarea de interventii atraumatice, prin utilizarea unei unitati ultrasonice de mare putere, care taie tesutul osos, fara utilizarea instrumentarului clasic. In cadrul procedurii, tesutul osos nu se incalzeste, intrucat se efectueaza sub irigare continua cu ser fiziologic steril si prin iluminarea campului de lucru cu LED. Prin utilizarea acestei noi tehnici, tesuturile moi nu sunt atinse, iar gradul de precizie, si implicit de succes, al interventiei creste.

Prin utilizarea kitului de anse Satelec, montate intr-o unitate de ultrasunete, se permite o extractie atraumatica si gentila, care asigura mentinerea integritatii osoase si epiteliale. Aceasta este esentiala in vederea crearii unor conditii optime inserarii unui implant dentar imediat sau a unui Socket Preservation (un element care contribuie la mentinerea volumului alveolei osoase).

Asadar, pentru orice interventie de chirurgie orala puteti apela cu incredere la Clinica Dr. Spinu.