Tratament parodontoza Oradea

Tratament parodontoza Oradea

Este dovedit ca un zambet este un atu in personalitatea oricui. Iar un zambet sanatos este si mai puternic. Un astfel de zambet poate fi obtinut prin mentinerea unei igiene orale stricte, prin periajul dintilor timp de minim 2 minute, consumarea cu moderatie a alimentelor si bauturilor care ii pot afecta si vizita regulata la cabinetul stomatologului.

O afectiune frecventa care poate afecta nu doar zambetul cuiva, dar si integritatea cavitatii bucale,  este parodontoza.  Aceasta se manifesta prin afectarea ligamentelor resposabile de sustinerea dintilor in oasele maxilarului conducand la retragerea gingiei din jurul lor, cresterea in mobilitate a dintilor, sangerare la periaj si eventual caderea dintilor. Parodontoza este cauzata de bacteriile specifice existente in santurile gingivale care inconjoara dintii; aceste bacterii cauzeaza toxine ce sapa in aceste santuri, determinand retractarea gingiei.

Tratamentul parodontozei in Oradea

Tratamentul parodontozei incepe acasa si se incheie la medicul stomatolog. Astfel, pacientul poate incepe prin a reduce consumul acelor alimente ce pot duce la aparitia acteriilor mai -sus mentionate si poate folosi o pasta de dinti speciala acestei afectiuni.

In stadii intermediare si avansate, tratamentul paradontozei trebuie facuta la cabinetul medical, prin asistenta medicala de specialitate.

Pentru a beneficia de cele mai noi proceduri in tratamentul parodontozei, apelati cu incredere la serviciile clinicii Dr. Spinu. Aici veti avea acces la cele mai noi tehnici folosite in domeniu, la preturi avantajoase, executate de medici profesionisti.

La baza tratamentului aplicat la Clinica Dr. Spinu sta conceptul de Full Mouth Disinfection (FMD)  prin  Scaling si Root Planting. Aceste proceduri sunt efectuate cu instrumentar de cea mai buna calitate – chiurete de tip Hu-Friedy (de provenienta americana), aparatul de ultrasunete Satelec (de provenienta franceza) si cel de profijet EMS.

Tratament parodontoza Oradea -  servicii ireprosabile

Tratament parodontoza Oradea. In sine, tratamentul consta in efectuarea unor proceduri de tratare a pungilor parodontale, proceduri chirurgicale de rezectie sau de regenerare parodontala. Alaturi de acestea, specialistii de la Clinica Dr. Spinu mai practica tratamentul pungilor parodontale prin utilizarea metodei chiuretajului in camp deschis sau inchis, metode de tratare a furcatiilor parodontale, efectuarea de grefe conjunctive si epitelioconjunctive menite sa acopere zonele unde deja se manifesta recesia gingivala, vestibuloplastii, precum si operatiuni de crestere a zonei de gingie fixa.

In eventualitatea in care dintii afectati de parodontoza se afla in partea frontala a maxilarului, nu trebui sa va ganditi ca nu veti mai zambi niciodata.

Dimpotriva, la Clinica Dr. Spinu veti beneficia de tratamentul de alungire chirurgicala si refacere, dupa caz, a zonei gingivale afectate, la standarde estetice ridicate, prin aplicarea conceptului DSD (Dental Smile Design).

De asemenea, in cazurile grave, unde este nevoie de reconstructia tesutului sau chiar a osului, medicii Clinicii Dr. Spinu va pot ajuta intrucat tratamentele acestor afectiuni se ghideaza dupa conceptele Guided Tissue Regeneration (GTR) si Guided Bone Regeneration (GBR).

Speram ca v-am convins ca, in cazul in care va confruntati deja cu aceasta afectiune, sau suspectati ca v-ati putea confrunta cu ea in viitor, puteti apela oricand, cu incredere la serviciile in domeniu oferite de Clinica Dr. Spinu. Numai asa va veti putea mentine un zambet frumos si sanatos.