Ca si medic specialist in chirurgia dento-alveolara cu o experienta dobandita in cadrul Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Facialla Timisoara Dr. Spînu A. Alexandru asigura tratamentul tuturor afectiunilor din cadrul acestei specialitati.

Toate interventiile de chirurgie orala sunt efectuate cu Fiziodispenser NSK(Japonia) si W&H(Austria) de ajutor in interventiile delicate fiind Piezotome II LED Satelec (Franta). Interventiile fiind effectuate cu un instrumentar de inalta clasa si calitate Hu-Friedy (SUA) si sub irigare abundenta de ser fiziologic steril.

Extractia molarului de minte inlus, semiinclus,erupt este o interventie de rutina in cadrul clinicii Dr. Spinu.

Expunerea chirurgicala canin inclus in vederea redresarii ortodontice.

Extractiile chirugicale, laborioase se pot efectua in conditii ideale campul streril si mentinerea asepsiei campului operator este obligatoriu. Timpul de lucru fiind redus.

Extractii atraumatice utilizand kitul de anse Satelec montate in unitatea de ultrasunete permite o extractie gentila cu mentinerea integritatii osoase si epiteliale obtinand conditii ideale pentru Inserare de Implant Dentar Imediat sau de Socket Preservation (mentinerea volumului alveolei osoase ) – conditii optime pentru Inserare Intarziata de Implant Dentar.

Rezectia apicala cu obturatia retrograde cu MTA dupa o preparare retrograde cu ansele Satelec.

Plastie comunicare oro-sinusala.

Sinus Lifting Extern, Intern, Hpise, Dask.